Professioneel en goedkoop ontruimen

U heeft besloten om de woningontruiming uit handen te geven. Waarom is Woningontruiming Weert dan een uitstekende keuze? Ten eerste: in tegenstelling tot veel andere bedrijven komen wij uit de regio Cranendonck, Weert en Nederweert. We zijn altijd dichtbij, rekenen geen voorrijkosten en u zult verbaasd zijn door onze lage prijzen. We gaan professioneel en kostenefficiënt te werk. Onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten en een VOG. We werken met een 100% tevredenheidsgarantie.

Erkend bedrijf in woningontruiming

Een woningontruiming kan verdriet of andere emoties oproepen. Bijvoorbeeld vanwege een overlijdensgeval of het faillissement van een bedrijf. Wat de situatie ook is en hoe vervelend dat kan zijn: ons team werkt met grote discretie. Privacy staat hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat een huis of bedrijfsruimte schoon opgeleverd wordt.

Verkoop van meubels

Wij nemen met u door wat er met de meubels moet gebeuren. We proberen daarbij zoveel mogelijk te recyclen. Meubels en goederen die totaal geen waarde meer hebben, worden gescheiden en afgevoerd naar de milieustraat. Bepaalde spullen kunnen we ook aan goede doelen schenken. Van gordijnen tot kleding en van kasten tot bankstellen. Dat draagt bij aan een betere wereld. Tot slot kunnen wij in opdracht van u ook meubels verkopen. Na de verkoop schrijven wij het bedrag direct bij op uw rekening.

Wij maken gratis een prijs op maat. Bel ons gerust op telefoonnummer 0495-764002 of stuur een mailtje naar info@woningontruimingweert.nl.