Prijs woningontruiming

Geen enkel huis of bedrijf is hetzelfde. Dat maakt elke ontruiming uniek. Wij maken daarom scherp geprijsde offertes op maat. Dat is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het bezoek zien we snel hoeveel tijd de ontruiming in beslag neemt. De klus begint pas als duidelijk is welke spullen en meubels u zelf wilt houden. Indien gewenst kunnen wij ook het transport hiervan verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Voor de kosten hoeft u het niet te laten! Die zijn namelijk verrassend laag. En in geval van spoed brengen we de werkzaamheden in een telefonisch gesprek in kaart. Wij gaan transparant en zonder verrassingen te werk in onder meer Nederweert, Weert, Cranendonck. Uiteraard komen we ook buiten de regio.

Werkwijze

  • Voor een offerte komen wij kosteloos en vrijblijvend de situatie bekijken. We schatten in hoeveel werk het is en wat u van ons verwacht. In geval van een woningontruiming met spoed kunnen de werkzaamheden telefonisch in kaart brengen.
  • Op uw verzoek bekijken we eventuele waardevolle meubels of goederen. Die kunnen wij voor u verkopen. De opbrengst wordt na de verkoop direct op uw rekening overgemaakt.
  • Wij maken een duidelijk overzicht van de werkzaamheden. Als u akkoord gaat met onze scherpe prijs, kunnen we op de afgesproken datum starten met de ontruiming. Door de goede voorbereiding neemt de woningontruiming gemiddeld slechts 1 dag in beslag.
  • Op de dag van de ontruiming opent u ’s ochtends de deur voor ons. Maar u hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn. Als wij klaar zijn, nemen we contact op en doorlopen we samen de woning.
  • Zodra het opgeleverd is, overhandigen wij u de factuur. U kunt per pin of contante betaling de factuur voldoen. Uiteraard alleen als u 100 % tevreden bent!

Kortom: wij zijn uw specialist in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck. Bel ons op telefoonnummer 0495-764002 of stuur een mailtje naar info@woningontruimingweert.nl.