Ontruimen van vervuilde woning

Het opleveren van een vervuilde woonruimte is zowel lichamelijk als emotioneel enorm zwaar. Schaamte is vaak de aanleiding dat een situatie onnodig verergert. Het kan gaan om bijvoorbeeld ernstige persoonlijke verwaarlozing of een verzamelstoornis. Door de immense hoeveelheid aan spullen die doorgaans aangetroffen wordt, is het vaak een onmogelijke taak om het huis eigenhandig te ontruimen en schoon te maken.

Schoonmaken en volledig opleveren

Het opleveren van een vervuilde woning vereist bovendien een specialistische aanpak. Onze extra diensten: schoonmaken, desinfecteren en geurverwijdering. Het vrijmaken en schoonmaken van een zwaar verwaarloosd woonhuis dient op een zorgvuldige manier te gebeuren. Ons team is gewend om zulke intensieve klussen professioneel aan te pakken. We beschikken over een arsenaal aan middelen waardoor zelfs de zwaarste klussen geen enkel probleem zijn.

Uw specialist in Cranendonck en Weert

Omdat deze situaties vaak met gevoelens van verlegenheid gepaard gaan, is discretie van groot belang. Onze specialisten gaan met groot respect voor klanten en hun situatie te werk. Kies voor Woningontruiming Weert en wij verzekeren u een professionele aanpak met oog voor de vervelende kanten die soms aan een ontruiming kleven. We zijn actief in de regio Cranendonck, Weert, Nederweert en omstreken.

Wilt u vrijblijvend een prijs laten maken? Bel ons gerust op telefoonnummer 0495-764002 of stuur een mailtje naar info@woningontruimingweert.nl.