Hennepplantage opruimen

Zonder het te weten kunt u slachtoffer zijn geworden van een huurder die uw woning of pand heeft misbruikt voor het kweken van hennep. Het is een veel voorkomend probleem, ook in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck. Dagelijks worden hennepplantages opgerold in de particuliere en zakelijke sector. Zodra u de misstand heeft ontdekt en u de politie heeft ingeschakeld, is het probleem nog niet verdwenen. Want dan moet de enorme troep opgeruimd worden.

Professionele aanpak

De resten van een hennepplantage opruimen behoeft een specifieke aanpak. Door amateuristisch aangelegde elektra kan het opruimen van een plantage een gevaarlijke klus zijn. Daarbij komt dat de locatie ook een rol speelt: een woning, bedrijfspand, fabriekshal of zolder. Woningontruiming Weert is uw partner op het gebied van speciale ontruimingen. Vakkundig, zorgvuldig en snel helpen wij u van de resten van de hennepplantage af.

Benieuwd naar een prijs op maat? Bel ons gerust op telefoonnummer 0495-764002 of stuur een mailtje naar info@woningontruimingweert.nl.